Gewonde bij botsing Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 16-04-2016, 21.19 uur

Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een ongeval tussen een motor en een personenauto in Sint-Maartensdijk is zaterdagavond één persoon gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 18.00 uur plaats op de kruising Frank van Borselenstraat met de Cornelis Vermuydenstraat. De ambulance uit Poortvliet en twee politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder van de motor is door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto is wel met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft beide bestuurders gehoord en zal een proces-verbaal opmaken. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen geborgen.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750