Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Gewonden bij ongeluk Tractaatweg

Toegevoegd: 17-04-2016, 00.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Tractaatweg (N62) ter hoogte van Westdorpe zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt. Het eenzijdige ongeval vond rond 21.50 uur plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 4,0.


Twee ambulances en de brandweer zijn met spoed ingezet om hulp te verlenen. Ook een traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke. Een bestuurder van een personenauto raakte vermoedelijk tijdens het inhalen de controle over zijn voertuig kwijt. De auto raakte van de weg en kwam in een sloot tot stilstand.

In de auto zaten drie personen. Eén van hen kwam bekneld te zitten en is door de brandweer uit de auto geknipt. Hiervoor is het dak van de auto verwijderd. De gewonde is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Gent gebracht. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegereden.

Van de twee andere inzittenden is er één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van de verwondingen is momenteel niets bekend. Naar de juiste toedracht van het ongeval doet de politie onderzoek. De auto is weggesleept door Bergingsbedrijf Terneuzen. Het verkeer is lange tijd omgeleid.

Zie ook:
Bestuurder ongeval was onder invloed


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (17-4-2016 om 06:48)
Je mag helemaal niet inhalen op de tractaatweg.
Jd (17-4-2016 om 05:47)
Tractaat weg is daar geen inhaal verbod?
Cookie-instellingen beheren