Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Tractaatweg

Toegevoegd: 17-04-2016, 00.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Tractaatweg (N62) ter hoogte van Westdorpe zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt. Het eenzijdige ongeval vond rond 21.50 uur plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 4,0.


Twee ambulances en de brandweer zijn met spoed ingezet om hulp te verlenen. Ook een traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke. Een bestuurder van een personenauto raakte vermoedelijk tijdens het inhalen de controle over zijn voertuig kwijt. De auto raakte van de weg en kwam in een sloot tot stilstand.

In de auto zaten drie personen. Eén van hen kwam bekneld te zitten en is door de brandweer uit de auto geknipt. Hiervoor is het dak van de auto verwijderd. De gewonde is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Gent gebracht. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegereden.

Van de twee andere inzittenden is er één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van de verwondingen is momenteel niets bekend. Naar de juiste toedracht van het ongeval doet de politie onderzoek. De auto is weggesleept door Bergingsbedrijf Terneuzen. Het verkeer is lange tijd omgeleid.

Zie ook:
Bestuurder ongeval was onder invloed


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
joris (18-4-2016 om 12:12)
Heel goed afgelopen, precies tussen de bomen door. Maar vind hier veel heilige boontjes zitten...kijk eerst bij jezelf of daar alles perfect is en dan mag je kritiek op anderen geven. Iedereen is jong geweest.
Verrassing (18-4-2016 om 11:36)
Het blijkt maar weer dat een groot aantal bestuurders hun rijbewijs hebben gekocht en niet hebben gehaald. We schijnen het erg moeilijk te vinden om ons aan de verkeersregels te houden. Toch weer fijn als er een groep bestuurders zijn die het schijnbaar niet veel kan schelen als ze het leven van een ander in gevaar brengen.
Boterblommeken (18-4-2016 om 11:15)
@Robin: Ik vind dit toch wel meer dan IETS fout doen. Dronken achter het stuur kruipen is een misdaad. Bij een dronken bestuurder in de auto gaan zitten is dom en behoorlijk risicovol. Eens een verkeersovertreding maken dat doen we allemaal wel maar daar valt dit niet meer onder. Het roekeloze rijgedrag komt omdat de drank de remmingen wegneemt. Ik heb trouwens geen enkele "internetheld" zien schrijven dat ze zelf de perfecte chauffeur zijn en wat deze "internethelden" denken dat kun je toch niet weten? Of ben je helderziend?
Henk (18-4-2016 om 08:39)
goed vast zetten en zijn rijbewijs af pakken voor het leven
Cerebrus (18-4-2016 om 08:20)
Er wordt daar constant ingehaald omdat er amper tot geen controle is. Gisteren zat ik zelf nog bijna frontaal tegen een Belg die het ook nodig vond om daar in te gaan halen.
robin (18-4-2016 om 07:48)
sterkte aan alle gewonden, spijtig dat er weer van die internet helden zijn die denken dat ze de perfecte bestuurder zijn en zelf nooit iets fout doen! maar gelukkig weet ik nu dat je op de tractaatweg niet mag inhalen waarvoor 10 x dank.
Cookie-instellingen beheren