Auto rijdt lantaarnpaal Vlissingen omver

Toegevoegd: 18-04-2016, 18.27 uur - Update: 19-04-2016, 09.55 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een aanrijding in Vlissingen zijn maandag aan het einde van de middag twee auto's beschadigd geraakt. Eén persoon raakte gewond.

De botsing vond rond 17.20 uur plaats op de Burgemeester van Woelderenlaan. In de buurt van de rotonde met de Sloeweg kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen reed een lantaarnpaal omver.

Mogelijk is één van de betrokken bestuurders onwel geworden. De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd en dit vervolgens afgevoerd. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
Slachtoffer ongeluk drukte gaspedaal in (19-04-2016)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (19-4-2016 om 10:33)
@Loesje, wat is dat nou allemaal voor onzin? Zo slecht is die rotonde echt niet, als je deze met een normale snelheid neemt slijten je banden er echt niet harder van. Wel ben ik het met je eens dat nensen moeten leren richting aan te geven
loesje (19-4-2016 om 07:17)
Het is een rot rotonde, en eigenlijk geen punt voor rotonde, het is te klein voor een rotonde, zeer goed voor je banden ook, slijten ze extra harder van. en veel mensen weten nog niet hun richting aanwijzer te vinden. Het is geen rotonde..veel te krappe rotonde.