Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 308 km

Wapens en XTC-pil in auto Vlissingen

Toegevoegd: 19-04-2016, 02.34 uur - Update: 19-04-2016, 15.44 uur
De aangetroffen wapens en de halve XTC-pil.
De aangetroffen wapens en de halve XTC-pil.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Zwanenburgseweg in Vlissingen is vannacht even voor 01.00 uur iemand aangehouden voor verboden wapenbezit.


Tijdens de surveillancedienst controleerde de politie daar een geparkeerd staande personenauto en de inzittenden daarvan. Al snel werd in het voertuig een ploertendoder aangetroffen. Aangezien het bezit van een ploertendoder strafbaar is, werd het voertuig verder doorzocht naar de aanwezigheid van eventuele andere wapens.

De politie trof hierbij ook nog een stroomstootwapen en een zakmes aan. Verder werd ook een halve XTC-pil gevonden. De eigenaar van het voertuig, een 21-jarige Vlissinger, werd aangehouden voor verboden wapenbezit. Hij werd overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

De wapens en de pil werden in beslag genomen. Nadat de man afstand had gedaan van de ploertendoder en de taser mocht deze na verhoor en met een boete op zak weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (19-4-2016 om 17:42)
Voor die pil wordt hij niet gestraft Mark. Wel pakken ze hem af. Je mag namelijk 1 pil opzak hebben zonder er voor gestraft te worden.
Bingo! (19-4-2016 om 14:23)
Goed nieuws jongens,jullie krijgen een tablet in de bak.
albert (19-4-2016 om 08:31)
Goedzo !! Vaker doen er staan genoeg auto;s die wazige dingen doen op boulevard en op parkings in de avond/nacht ! En controleer ook eens wat vaker op drugs gebruik en autorijden want dat is vele malen hoger dan alcohol
annie (19-4-2016 om 07:11)
s,avonds is het allemaal niet pluis daar bij zwanenburg, dan heeft men het over baskenburg straks,maar vergeet men niet wat er al in vlissingen speelt en loopt voor braafs.
Mark (19-4-2016 om 04:14)
En die 1e pil word harder gestraft dan een Pedofiel
Cookie-instellingen beheren