Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie mannen aangehouden, politiehond ingezet

Toegevoegd: 20-05-2006, 18.01 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Omstreeks 00.55 uur vannacht werden drie mannen uit de gemeente Reimerswaal aangehouden in de Korte Kerkstraat in Goes.

Een 22-jarige man vond het nodig om een dienstdoende agent te beledigen en werd hiervoor aangehouden. Een van zijn maatjes, een 18-jarige jongen, wilde zijn vriend bijstaan en voldeed niet aan het bevel van een agent om de boel te laten rusten en weg te gaan.

Hierop begon hij de agenten ook uit te schelden en belandde hij ook achterin de politiebus. Een derde, een 22-jarige man, bemoeide zich ook met het geheel. Hij negeerde enige malen het bevel om weg te gaan. Hierop werd een diensthond uit een politieauto gehaald, omdat zich steeds meer mensen met de aanhoudingen begonnen te bemoeien, en er geen veilig werkbare situatie meer was voor de agenten.

De hond heeft de 22-jarige in zijn been gebeten. Deze man is ook aangehouden en alledrie de betrokkenen werden overgebracht naar het politiebureau. Zij zijn verhoord en tegen half vijf werden alledrie weer in vrijheid gesteld. Alledrie de mannen krijgen een proces-verbaal.

De 22-jarige die als laatste werd aangehouden heeft een kleine bijtwond in zijn been, hij wenste zich niet onder doktersbehandeling te stellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren