Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 49 km

Schennispleger actief op Walcheren

Toegevoegd: 19-04-2016, 14.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar een schennispleger die actief is in de gemeente Veere. Bij de politie hebben zich twee vrouwen gemaild die de man tegen zijn gekomen.


Een vrouw werd zondag rond 01.30 uur geconfronteerd met een naakte man die achter zijn auto aan het masturberen was. De vrouw reed op dat moment op haar fiets over de Prelaatweg van Aagtekerke naar Westkapelle. De schennispleger had de vrouw even daarvoor al ingehaald.

"De vrouw zag ter hoogte van Sint Jan ten Heere een zwarte auto uit een zijweg komen. De bestuurder stopte vervolgens even op het fietspad om daarna door te rijden richting Aagtekerke. Op een gegeven moment werd de vrouw alsnog ingehaald door dezelfde auto."

"In de laatste bocht voor Westkapelle stond het voertuig vervolgens in de berm geparkeerd met de neus naar het slachtoffer gericht. Toen de vrouw het voertuig passeerde zag zij een naakte man die druk bezig was om zichzelf te bevredigen", aldus de politie.

Op zondag 6 maart vond rond 02.35 uur een soortgelijk voorval plaats op de Westkapelseweg in Zoutelande. "Mogelijk gaat het om dezelfde dader", aldus de politie. Vrouwen die iets soortgelijks hebben meegemaakt wordt door de politie gevraagd zich te melden.

Signalement
Van de dader is niet meer bekend dan dat hij een blanke huid heeft en tussen de 30 en 50 jaar oud is. De auto waarin hij rijdt is zwart, type hatchback ouder model, met een rond logo.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (19-4-2016 om 18:05)
als ik de mannen moet aangeven die ik zag plassen onderweg en ook nergens naar kijken hoe en waar ze staan......zijn ook goede viespeuken, vervolgens schud je ze later de hand..
fred (19-4-2016 om 15:46)
was zijn gezicht dan wel bedekt?
Cookie-instellingen beheren