Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 182 km

Fietser aangereden door auto in Goes

Toegevoegd: 19-04-2016, 16.42 uur
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto liep lichte beschadigingen op.
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding in Goes is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur op de kruising van de Nieuwstraat, de Stoofstraat en de Cornelis Eversdijkstraat. De fietser kwam vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout in botsing met de bestuurder van een personenauto.

Voor zover bekend liep het slachtoffer geen ernstige verwondingen op. De auto raakte lichtbeschadigd. De bestuurder bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (20-4-2016 om 09:46)
Er wordt gewoon maar raak gereden, in de binnenstad en vooral met voorrang van rechts of niet, fietsstraat wat dan ook. Iedereen moet gewoon opletten, je bent niet alleen op de weg. Neem wat gas terug en geef iedereen de ruimte en de tijd. Maar op veel plekken is het ikke-ikke-ikke en de rest kan................parkeren waar men denkt en liefst voor eigen deur met meerdere auto's!!! Voorrang geven aan de voetganger en ruimte geven aan fietser is in NL geen normale zaak schijnt. Nauwe gaatjes geven de gelegenheid om toch maar door te rijden. In andere landen geldt een regel een fietser heeft 1,5 m ruimte nodig om door een auto gepasseerd te worden en een voetganger die wil oversteken moet je dat geven!!!
Jan (20-4-2016 om 08:36)
al die beroerde fietsers overal. je wordt er doodziek van zo waardeloos de meesten zich gedragen
Binnenstad (19-4-2016 om 21:07)
Al die zijwegen daar zijn levensgevaarlijk. Laatst vroeg ik een kennis nog hoe lang het zou duren voor d'r daar een ongeluk zou gebeuren. En nu is het raak. Als je vanaf de kant Goese Polder komt zie je niet wat er vanuit de zijstraten komt rijden, zelfde verhaal als je vanaf de kant van de Westwal naar beneden komt rijden. Levensgevaarlijk! Tijd dat er daar spiegels worden opgehangen, dat voorkomt in ieder geval wat ongevallen. Maar Goes zal nog wel lekker blijven bezuinigen dus zullen we nog veel van deze berichten onder de ogen krijgen. Helaas.
sander (19-4-2016 om 20:44)
auto te gast? ik betaal hier wegenbelasting hoor! word tijd dat de regelgeving hier is word op aangepast, want de automobilist altijd maar de schuld geven slaat nergens op natuurlijk
Corine Koeman (19-4-2016 om 20:26)
Auto kwam uit de straat waar de politie/ambulance ook uitkwam, echter de auto is verzet, omdat er druk verkeer achteraan kwam, fietser is linksvoor op de moterkap terechtgekomen, door te vlug de weg over te willen steken. Niet de schuld van de bestuurder, is bevestigd Door de politie!
Kees Tramper (19-4-2016 om 19:22)
Het is daar gewoon de bedoeling dat de automobilist rustig achter de fietser aan blijft hobbelen en niet aan de kant drukt of er voorbij gaat zoals in dit geval. Het duurt wel wat langer zo maar zo rij je niemand het ziekenhuis in.
Cookie-instellingen beheren