Felle brand strandpaviljoen Vrouwenpolder

Toegevoegd: 20-04-2016, 01.22 uur - Update: 20-04-2016, 14.14 uur

Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Op het strand van Vrouwenpolder is in de nacht van dinsdag op woensdag een felle brand uitgebroken in een strandpaviljoen.

De brand woedde bij Beachclub Lekker in de buurt van de Veerse Dam en werd rond middernacht ontdekt. Bij de brand kwam behoorlijk wat rook vrij, welke richting het Veerse Meer trok. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Om goed te kunnen blussen maakte de brandweer gebruik van watertankwagens uit Serooskerke (W) en Burgh-Haamstede. Er werden ook twee blusvoertuigen en een ladderwagen opgeroepen. Rond 02.05 uur kon door de brandweer het sein 'brand meester' worden gegeven. Het nablussen heeft vervolgens nog een tijd geduurd omdat het vuur zich tussen de muren en in de isolatie had genesteld.

De politie onderzoekt de oorzaak van de brand in de relatief nieuwe strandtent, welke in het voorjaar van 2015 de deuren opende. Woensdag is, zowel door de afdeling Forensische Opsporing van de politie als door de verzekeringsmaatschappij, onderzoek gedaan naar het ontstaan van de brand.

"Op dit moment is er geen vermoeden van brandstichting, maar dat is nog niet helemaal uit te sluiten", aldus de politie. Wanneer de resultaten van het onderzoek binnen zijn is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (20-4-2016 om 19:23)
zonde , alhoewel ik het ook zonde vind om de stranden maar vol te bouwen....
vakantieganger (20-4-2016 om 11:32)
Heel veel sterkte voor de betrokkenen. Dit is verschrikkelijk ... Zo een prachtig bedrijf !
jenny wielemaker (20-4-2016 om 10:27)
Wat ontzettend triest, wij waren hier gistermiddag nog. Zo een prachtige strandtent, Heel veel sterkte voor de eigenaar en personeel.
janse (20-4-2016 om 10:04)
tegenwoordig staat veel in brand aangestoken of niet oud of nieuw maakt niet uit is hier iemand die daar de leut van inziet ik niet het brengt enkel maar verdriet als je iets op wil bouwen is dit zeker en geweldige dreun en je loopt voor de zoveelste keer achter de feiten aan hopende dat dit verhaal iets bijdraagt aan de ellende
Jan (20-4-2016 om 08:31)
de strandtent midden op de dam is ook eens afgebrand. vreemd hoor. de zelfde dader? ik wens de eigenaren alle goeds en veel sterkte
christine Harinck-Koole (20-4-2016 om 08:26)
Wat afschuwelijk...wat zonde!! zo een mooie strandtent!! heel veel sterkte aan de familie soolsma en werknemers/sters...