Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt echtgenote en vernielt huisraad

Toegevoegd: 20-04-2016, 10.05 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft dinsdag aan het einde van de middag een man aangehouden die zijn vrouw zou hebben bedreigd en bovendien ook allerlei vernielingen zou hebben gepleegd.


Het voorval vond rond 17.50 uur plaats in Tholen. De verdachte, een 48-jarige Tholenaar, zou zijn vrouw, waarmee hij in scheiding ligt, hebben bedreigd en huisraad hebben vernield in hun gezamenlijke woning.

De vrouw vluchtte het huis uit en heeft aangifte gedaan bij de politie. De man werd aangehouden langs de Schelde-Rijnweg in Tholen. Hij is in verzekering gesteld en zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r (22-4-2016 om 09:51)
Mooie woorden en verstandige. Maar vaak is degene die vreemd gaat al zover dat alle schaapjes op het droge zijn en dan wordt de relatie beëindigd , de partner blijft met een gebroken hard en een berg ellende achter. De ander stapt in een roze wolk met zijn nieuwe liefde en gaat verder. Wat mij betreft mogen de scheiding regels wel eens wat beter worden voor de achterblijver.
wim (21-4-2016 om 07:12)
Weinig verstand door dat je relatie verbroken is zo te keer te gaan dat je inboedel kapot te slaan, dit maak je probleem alleen maar groter, nu na aanhouding kan je afkoelen
Eendje (20-4-2016 om 17:53)
Albert, helaas denkt niet iedereen zo als jij omschrijft, zelfs niet uit liefde voor de kinderen. Vaak is er tijdens het huwelijk dan al geen sprake van respect. Helaas zijn dat ook vaak gevallen waar Panda op doelt.
Panda (20-4-2016 om 15:41)
Het wordt steeds erger, er moeten eerst grote ongelukken gebeuren voor dat er wordt ingrepen. de zorg kosten moeten gedrukt worden mensenlevens spelen geen rol meer. ik word ook regelmatig lastiggevallen door een psychiatrische patient. er wordt niets aan gedaan. ik ben mijn vrijheid kwijt, en de patient heeft vrij spel want die wil niet opgenomen worden. wij leven dus in een vrij land maar dit geldt alleen voor mensen met een psychische stoornis
albert (20-4-2016 om 10:25)
Tjonge, ooit was er een moment ze van elkaar hielden zeg...Kan mij niks bij voorstellen die agressie, ik ben ook gescheiden mijn vrouw was vreemd gegaan maar dan nog behandel je elkaar met respect.. Natuurlijk was ik ook boos maar dat laat je niet merken dat houd je voor jezelf uit zelfrespect en liefde voor de kinderen hoe moeilijk dat ook is.. Ga verder met je leven, het verleden kun je niet veranderen dus ook niet meer aan denken..
Cookie-instellingen beheren