Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Flinke schade bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 22-04-2016, 11.07 uur
Foto 14 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (22-4-2016 om 12:35)
Als ze nu eens stoppen met het harde rijden hier in Zeeland ,want er wordt stelselmatig te hard gereden en ze denken ook allemaal of ze kunnen rijden wel je moet deze mensen maar eens in Rotterdam laten rijden wel dan zullen ze niet ver komen ,dan staat het zweet in hen bil naatje,en als je deze Zeeuwen erop aanspreek wel dan wil je het niet horen want ze allemaal uit kraaien en schelden ect, want ze zeggen altijd dat het volk hier zo vriendelijk is , niet de Zeeuwen in tegendeel ,het is volk wat erg stug is en altijd alles beter weet !! en staan niet open om naar iemand anders te luisteren. In Rotterdam zou men zeggen dik koppen
R (22-4-2016 om 11:54)
Gebeurd daar wel vaak de laatste tijd, haaie tanden en lijnen op de weg nauwelijks meer te zien borden kan ik m ff zo snel niet herinneren.
wielemaker (22-4-2016 om 11:26)
Wij hebben als bedrijf al meerdere keren de gemeente hier op aangesproken. Maar er moeten zo als vaak het geval is eerst weer doden vallen voordat er iets aan deze situatie gaat gebeuren. Zeer triest en laks!
Cookie-instellingen beheren