Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 22-04-2016, 11.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding is vrijdagochtend in Middelburg flink wat schade ontstaan. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde even na 10.00 uur op de kruising van de Ampèreweg met de Herculesweg. Ter plekke kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar geen van de betrokkenen bleek verdere behandeling nodig te hebben. De beide voertuigen liepen schade op en zijn afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee.

Op het betreffende kruispunt gebeuren vrij regelmatig ongelukken, vaak als gevolg van een voorrangsfout. Ter plekke wordt ook vaak te hard gereden. Wat de oorzaak van het ongeluk van vanochtend precies was is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.. (10-4-2019 om 15:05)
Ik was de bestuurder van een van de auto's zoals ik en met mijn beste vriendin kan ik bewijzen dat ik gestopt ben bij de haaientanden. Ik zag niks aankomen en mijn vriendin ook niet. Dus hou aub je commentaar voor je over het te hard rijden. Daarnaast was ik nog wel 22 weken zwanger van mijn pracht dochter nu. Gelukkig was met ons niks aan de hand.
jenny (22-4-2016 om 23:28)
Ben ik wil even laten weten dat ik niet van het containerbedrijf ben als je dat soms denkt. Niet te snel je oordeel klaar hebben als je niet eens weet hoe en wat!
Zeeuw (22-4-2016 om 21:56)
Jan, zo te horen heb je gezien dat er te hard werd gereden of is het een voorbarige conclusie van een betweter die het nodig vind om op deze ongelukken te reageren. Wie weet er nou alles beter? Ga in Rotterdam wonen.
Ben (22-4-2016 om 18:21)
@wielemaker . Je eigen chauffeurs komen daar net zo hard overvliegen. Zou daar eerst maar eens wat aan doen voordat je de gemeente erop aanspreekt.. Wie is er hier nu laks! Voorrang staat er trouwens duidelijk aangegeven.
loesje (22-4-2016 om 17:46)
te hard gereden word er vaak, en geen voorrang willen verlenen, daar hoef je geen rotonde voor te zetten.
J.B (22-4-2016 om 13:42)
Met een pot witte verf een grote rotonde op de weg tekenen,eens zien hoe lang het dan duurt eer de gemeente zijn werk doet?
Cookie-instellingen beheren