Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee arrestaties vanwege schietpartij 2013

Toegevoegd: 22-04-2016, 13.50 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De recherche heeft in een onderzoek naar een schietincident op 13 mei 2013 in Goes twee verdachten aangehouden. Destijds werd op een woning aan de Rooseveltlaan geschoten. Twee personen raakten lichtgewond.


Informatie uit het forensisch onderzoek dat destijds gehouden werd, linkte onlangs de nu aangehouden verdachten aan deze oude zaak. De verdachten van respectievelijk 28 en 29 jaar oud en zijn beiden afkomstig uit Goes. De eerste verdachte wordt gezien als de leverancier van het wapen en is na verhoor weer in vrijheid gesteld.

De tweede verdachte zou op de woning geschoten hebben. Hij wordt vandaag voorgeleid aan de Rechter-commissaris. Daarnaast wordt hij ook verdacht van bedreiging met een vuurwapen bij een incident in 2014, eveneens in Goes.

Zie ook:
Verdachte opgepakt voor schietpartij Goes (14-05-2013)
Bewoner beschoten in woning Goes   (14-05-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (23-4-2016 om 07:19)
Wat erg om een wapen aan te schaffen en de reden is belachelijk want je kom je eigen door gebruik toch een keer tegen waarvan de gevolgen altijd negatief zijn ruim zulke rommel op levert in bij de politie,
Cookie-instellingen beheren