Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man valt in slaap voor stoplicht

Toegevoegd: 23-04-2016, 08.14 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Na een tip van een oplettende passant heeft de politie vannacht een man aangehouden die drie keer te veel alcohol had gedronken en in zijn auto in slaap was gevallen. Dat gebeurde in Terneuzen.


De passant meldde zich aan de balie van het politiebureau aan de Rosegracht in Terneuzen om door te geven dat er op de Guido Gezellestraat in Terneuzen iemand in zijn auto zat te slapen terwijl hij midden op de rijbaan voor het verkeerslicht stond.

Eenmaal ter plaatse roken de agenten een sterke alcoholgeur in de auto waarna werd besloten de bestuurder aan te houden voor het rijden onder invloed van alcohol. "Omdat de bestuurder zich verzette tegen zijn aanhouding hebben wij bij hem de handboeien aangelegd", aldus de politie.

Op het politiebureau blies de man 675 Ug/l waar maximaal 220 Ug/l is toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judith (23-4-2016 om 20:17)
@ P. Nee maar hij is toch bij dat stoplicht gekomen (daar is ie dus dronken heengereden)
Jan (23-4-2016 om 18:15)
Ja Hans zonder meer met je eens, een auto wordt een moordtuig met een dronken bestuurder, afnemen en nooit meer een motor voertuig mogen besturen, dat zou mooi zijn en het een stuk veiliger worden op de wegen, nog een geluk dat hij in slaap viel en de mazzel dat hij stilstond en niet op een bomendijk reed!
P (23-4-2016 om 17:54)
Technisch gezien kan je iemand die slaapt niet aanhouden voor rijden onder invloed toch???
t Is wat (23-4-2016 om 16:49)
Kan je zien hoe lang het soms duurt, voor zo'n stoplicht op groen gaat...
hans (23-4-2016 om 11:34)
zo als eerder gezegd ook de auto in beslag nemen want drank en auto rijden gaan niet samen
Wim Driedijk (23-4-2016 om 09:38)
Deze passant verdient een bloemetje!
Cookie-instellingen beheren