Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer botsing Churchilllaan Terneuzen

Toegevoegd: 24-04-2016, 13.41 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Churchilllaan in Terneuzen is vrijdagmiddag opnieuw een aanrijding gebeurd waarbij iemand gewond is geraakt. De afgelopen maanden gebeurde dat al vaker.


Ook dit keer vond de botsing plaats bij de kruising met de Tooropstraat. Bij de botsing vrijdag rond 15.25 uur waren drie voertuigen betrokken. Eén van de automobilisten is door de ambulancedienst onderzocht vanwege nekklachten.

Twee auto's moesten worden weggesleept.

Zie ook:
Schade bij kop-staartbotsing Terneuzen (23-03-2016)
Twee gewonden bij botsing Terneuzen (19-02-2016)  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (24-4-2016 om 18:42)
Eens een poosje controleren op snelheid en letten op wat er gebeurd als een auto linksaf de Tooropstraat in wil rijden. Vandaag ook nog gezien aan Axel, men mag daar niet inhalen, een auto met aanhanger wilde daar linksaf en 2 automobilisten ging dat niet snel genoeg en haalden hem nog even in. Ik bleef er achter, maar de auto achter mij twijfelde nog, maar had ie me ingehaald dan was ie er bovenop gereden.
Bewoner (24-4-2016 om 14:32)
Er wordt ook verschrikkelijk hard gereden , dan is stoppen op tijd wel erge moeilijk. Vooral motoren maken het erg bont. Van controle is geen sprake. Ook de de brug van Othene wordt gebruikt als race baan.
Cookie-instellingen beheren