Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Mannen vast na vechtpartij Middelburg

Toegevoegd: 24-04-2016, 14.20 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Twee mannen hebben enige tijd vastgezeten nadat ze vanochtend vroeg op de Markt in Middelburg gevochten hadden.


Agenten zagen rond 04.45 uur één van de twee mannen op de grond gegooid worden en dat er vervolgens richting zijn hoofd werd geschopt. De man die schopte werd direct aangehouden. Het bleek te gaan om een 24-jarige inwoner uit Vlissingen. Hij verklaarde dat een vriend van hem was geslagen door de man die hij geschopt had.

De bewuste vriend, een 24-jarige inwoner uit Grijpskerke, had een flinke bloedneus en dacht dat zijn neus was gebroken. De man die op de grond was gegooid werd ook aangehouden. Het ging om een 26-jarige man uit Terneuzen. De beide mannen werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De twee zijn zondagmorgen verhoord en kregen ieder een proces-verbaal. Ze mochten rond 13.30 uur het cellencomplex verlaten. De officier van justitie zal later beslissen hoe deze zaak wordt afgedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (25-4-2016 om 07:27)
Wat moet je op zon tijdstip nog buiten doen het zal wel na sluiting tijd van bar of café geweest zijn wat je steeds meer tegenkom als vechten en veel ruzies met zich mee brengt de oplossing net als vroeger sluitingstijd om 23 uur zal veel beter zijn om zulke vervelende dingen te voorkomen.
Cookie-instellingen beheren