Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 89 km

Dode en zwaargewonde bij ongeluk A58

Toegevoegd: 26-04-2016, 11.06 uur
Foto 12 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jap (26-4-2016 om 21:24)
sorry een storende fout Ik bedoel uiteraard Linkerstreep i.p.v de Rechter streep gr jaap
jaap (26-4-2016 om 21:19)
Het is verschrikkelijk wat hier is gebeurd, allereerst sterkte voor de slachtoffers en hun nabestaanden, D heeft wel gelijk ook ik werk regelmatig op de snelweg (vluchtstrook) maar als je ziet hoe kort de auto's langs je heen rijden en met hoge snelheid, is het gewoon onverantwoord om daar te Moeten werken en inderdaad zie je wat staan op de vluchtstrook met Zwaailampen of Knipperlichten wissel even van Baan, of rij tegen de rechter streep aan, maar de meeste ongelukken gebeuren omdat de bestuurders niet met auto rijden bezig zijn, Ik zeg niet dat dit nu ook is gebeurd
marja (26-4-2016 om 21:08)
ik vind dat men niet mag oordelen want niemand doet dit expres want wie weet is meneer wel onwel geworden achter het stuur...laat dit het po,tieonderzoek uitwijzen maar wat d zegt klopt ook want soms word er rakelings langs wegwerkers gescheurd terwijl deze mensen hun werk moeten doen...maak dit zelf ook beroepshalve mee absoluut waar...wens meneer zijn nabestaanden erg veel sterkte in deze vreselijke tijd en de eegwerker heel veel sterkte en beterschap want dat zag er niet goed uit..maar nogmaals niet oordelen over dit ongeval want het raakt de familie nog harder
D (26-4-2016 om 19:14)
Een verhaalt met 2 kanten... allereerst sterkte voor alle betrokkenen en fam. (weg)werkzaamheden langs ALLE wegen blijven gevaarlijk al snap ik niet waarom er geen botsabsorber aanwezig was Dat had klap toch flink kunnen verlagen Al kan er van alles gebeurt zijn met de bestuurder vele mensen doen achter het stuur andere dingen dan nodig: GSM, papieren lezen scheren opmaken praten enz.. totaal niet op de weg lettend! Mensen AUB als er bijzondere omstandigheden zich opdoen verlaag uw snelheid!! en indien mogelijk neem RUIMTE!! ga desnoods een rijstrook opzij en scheer niet met hoge snelheid op een meter langs ons heen en respecteer snelheids verlagingen! Ik hoop met alle wegwerkers op einde van werkdag weer heel thuis te komen Net als u!
Ad (26-4-2016 om 18:50)
Voor alle wijsneuzen reageerders; volgens mij is er een ongeluk gebeurd, dit hoeft niet onnodig en ongewenst te worden ingevuld.
A58 (26-4-2016 om 15:20)
Keihard in de zijkant geraakt, is dit met terugsturen gebeurd? Vervelend ongeluk i.i.g., sterkte voor de wegwerker en de nabestaanden van het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren