Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en zwaargewonde bij ongeluk A58

Toegevoegd: 26-04-2016, 11.06 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij een ongeluk op de A58 tussen Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden is vanochtend iemand om het leven gekomen. Een wegwerker raakte zwaargewond.


Het ongeluk gebeurde rond 10.10 uur. Een personenauto reed door onbekende oorzaak tegen een op de vluchtstrook stilstaand voertuig met wegwerkers. Volgens de politie stond één van de wegwerkers op de laadbak van de auto en werd hij door de klap van het voertuig geslingerd. Hij kwam naast de vangrail in de berm terecht.

De personenauto die de wegwerkers aanreed raakte zwaarbeschadigd. De brandweer heeft een deur uit het voertuig geknipt maar het slachtoffer liep dusdanig zwaar letsel op dat de gewonde ter plekke overleed. De wegwerker liep ernstige verwondingen op en een traumateam is op de snelweg geland om assistentie te verlenen bij zijn behandeling.

Vanwege het ongeluk moest de weg ter plekke tijdelijk worden afgesloten in de rijrichting Bergen op Zoom. Er werd echter geen omleidingsroute ingesteld. Rond 11.00 uur kon het stilstaande verkeer weer langzaam de ongevalslocatie passeren. Later werd wel een omleidingsroute ingesteld. Die is op dit moment nog van kracht en loopt via de N254 en de N62.

Zie ook:
Slachtoffer A58 in man uit Goes


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
z (3-5-2016 om 22:52)
een baan afsluiten? en wie doet dat denk je? juist die jongen die nu is aangereden! dan was hij er niet meer geweest als hij op de weg had gestaan!
walter (27-4-2016 om 09:59)
allereerst sterkte voor de nabestaande om dit verlies te kunnen dragen, ook de wegwerker wens ik beterschap toe. wordt het niet eens tijd, dat men een baan afsluit bij wegwerkzaamheden, ook al is het om borden te plaatsen, dan had dit ongeluk misschien voorkomen kunnen worden.
Maria (27-4-2016 om 08:37)
Veel sterkte met dit verlies, en gecondoleerd, @Ed Kranenburg
R (27-4-2016 om 00:07)
Lieve Dennis We gaan je missen kerel deze man heeft een hard van goud Kan t nog nie bevatten Heel veel sterkte voor zijn vriendin Zijn kinderen en kleinkind We gaan je missen trotse opa
Ed Kranenburg (26-4-2016 om 22:58)
wat betreft dit ongeval, Het is mijn zwager die is overleden bij dit ongeluk. Hoe dit is gebeurt,weten wij ook niet. Kan de gladheid of een andere oorzaak hebben. Bij deze hoop ik dat de meneer van de wegwerkzaamheden het goed maakt. Mijn zwager was net opa geworden,dus heeft niet veel kunnen genieten van zijn kleinzoon,helaas.
annie (26-4-2016 om 22:04)
Niet iedereen word onwel achter het stuur, dat woord word vaak gebruikt, zelf sta ik ook regelmatig aan de kant vd weg met werkwagen, het is erg maar waar, ruim meerderheid rijdt vlak rakelings langs je heen, zonder ook maar even gas los te laten, veel mensen zien niet wat voor gevaar het met zich meebrengt Heeft men haast om snel een broodje burger te halen?
Cookie-instellingen beheren