Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Voordeur woning Vogelwaarde opgeblazen

Toegevoegd: 26-04-2016, 14.27 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Bewoners van een pand aan de Rapenburg in Vogelwaarde zijn maandagavond opgeschikt door een flinke knal. Een onbekende bleek een brievenbus te hebben opgeblazen. Er ontstond een flinke ravage maar er is niemand gewond geraakt.


De nietsvermoedende bewoners zaten volgens de politie rond 22.00 uur rustig op de bank televisie te kijken. “Ineens was er een harde ontploffing waardoor de woning stond te trillen op zijn grondvesten. Toen de bewoners op onderzoek uitgingen, zagen zij dat de brievenbus was opgeblazen”, aldus de politie.

Rondvliegende metaaldelen van de brievenbus en glasscherven waren zelfs aan de overkant van de straat terecht gekomen “Een geparkeerde auto is hierdoor beschadigd geraakt. Buitenom een ontzette deur en kozijn raakt ook het interieur in de hal van de woning flinke schade op. Het echtpaar zelf kwam met de schrik vrij en heeft aangifte gedaan. Van de dader ontbreekt tot nu toe ieder spoor”, zo meldt de politie.

De politie heeft een buurtonderzoek gedaan en is nog op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
knetter gek (26-4-2016 om 16:30)
je zal zelf of je kind maar net in de gang lopen die metalen gaan dwars door je heen .wat is er aan de hand met bepaalde mensen ,het word elke dag gekker.zieke wereld leven we tegenwoordig.deze dwaas zal wel niet gepakt worden maar hoop het wel en dan ook eens een passende straf tbs
Cookie-instellingen beheren