Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden in vijver Middelburg

Toegevoegd: 26-04-2016, 21.08 uur - Update: 26-04-2016, 23.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een vijver in de Middelburgse wijk Dauwendaele is dinsdagavond een stoffelijk overschot gevonden. Dat heeft de politie bevestigd.


Het lichaam werd volgens de politie rond 20.50 uur gevonden in een vijver tussen de Westmede, de Schroeweg, het Moerland en de Dauwendaelselaan. Na de melding werden direct meerdere brandweerwagens opgeroepen. Ook duikers werden gealarmeerd. Al snel bleek dat de man al was overleden en daarom werd ook de komst van de opgeroepen Rotterdamse traumahelikopter geannuleerd.

De politie heeft de omgeving vervolgens ruim afgezet. De identiteit van de man moet nog worden vastgesteld. Volgens de politie is de oorzaak vermoedelijk een ongelukkig voorval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren