Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man bewusteloos bij vechtpartij

Toegevoegd: 27-04-2016, 15.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over een vechtpartij in Terneuzen die plaatsvond in de Nieuwstraat ter hoogte van de Dijkgang,


Bij deze vechtpartij, in de nacht van dinsdag op woensdag, is een 26-jarige man uit Aardenburg dusdanig mishandeld dat hij buiten westen raakte en in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Hij heeft een flinke verwonding aan zijn achterhoofd opgelopen. De toedracht van de mishandeling is nog onbekend, daarom hoopt de politie dat er mensen zijn die iets meer over de vechtpartij kunnen en willen vertellen.

Agenten kwamen ter plaatse toen de man bewusteloos op straat lag. Omstanders vertelden hen dat het slachtoffer was geslagen door een groepje mannen met een Turks uiterlijk. Nadat het slachtoffer op straat was gevallen, lieten zij hem achter, stapten in een klein model personenauto (mogelijk een Volkswagen Polo) en verdwenen. Door de agenten is nog naar de auto gezocht, maar deze is niet meer aangetroffen.

Mensen die iets meer kunnen vertellen over deze mishandeling die plaatsvond in de Koningsnacht tussen 04.00 en 04.30 uur, worden verzocht zich te melden bij de politie in Terneuzen. Dat kan persoonlijk door even langs te gaan op het politiebureau, maar dat kan ook telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@M (28-4-2016 om 12:00)
Ik reageer op wat ik lees, en als de getuigen hebben gezien dat het slachtoffer werd geslagen en dat het gedaan werd door een groepje Turken, waren ze dus aanwezig en konden ze er wat van zeggen of erop reageren. Je kan het zien als oordelen maar je kan het ook zien als opbouwende kritiek.
M. (27-4-2016 om 21:57)
Er liep bijna niemand meer op straat en degene die hem heeft gevonden heeft goed gehandeld en de man in een stabiele zijligging gelegd. Ze hebben de ambulance gebeld en zijn erbij gebleven totdat ze wisten dat de man mee moest naar het ziekenhuis. Je moet niet te snel oordelen als je zoiets leest.
Herrie (27-4-2016 om 19:37)
Ja sorry hoor maar het valt mij op (al jaren) dat dit soort dingen in Zeeuw Vlaanderen het meest gebeuren. Wat is daar aan de hand?
P (27-4-2016 om 16:52)
Goed werk door de omstanders, kijke kijke kijke niks doen niks bellen. Weet niet wat erger is, dat zooitje Turken of die omstanders die geen moer doen en die misschien door een woordje of een interventie een leven kunnen redden.
Cookie-instellingen beheren