Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 77 km

Man opgepakt voor vernielen auto ex

Toegevoegd: 28-04-2016, 09.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Woensdagavond rond 20.15 uur werd er bij de politie melding gedaan van de vernieling van een personenauto die geparkeerd stond aan de Hooge Meestraat in Middelburg.


De eigenaresse van de auto zou bij de buren naar binnen gevlucht zijn omdat ze bang was dat haar ex-partner, behalve haar auto, ook haar iets aan zou doen. Agenten waren snel ter plaatse en troffen daar een 20-jarige man uit Breda. Hij verklaarde dat hij met een stok op de auto van zijn ex-vriendin had geslagen en is om die reden aangehouden.

De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij vandaag over de zaak gehoord. Zijn ex-vriendin heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@lover (30-4-2016 om 16:57)
of leuke Ex ! de man wordt weer veroordeeld ( zoals vrouwen dat altijd meteen doen ) terwijl u het verhaal niet kent. ! en weet wat zich eerder afgespeeld heeft.
lover (28-4-2016 om 10:16)
leuk vriendje!!!
Cookie-instellingen beheren