Gewonde bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 30-04-2016, 15.49 uur - Update: 01-05-2016, 13.30 uur

Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar een scooterrijder en zijn compaan die na een aanrijding met een scooter doorreed. De 74-jarige bestuurder raakte hierbij licht gewond en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Zaterdag reed het slachtoffer rond 14.15 uur op de Rozengracht in de richting van de Korenbloemlaan. Ter hoogte van de Leliënlaan kwamen er twee andere scooterrijders aanrijden uit de Korenbloemlaan. Daarbij ontstond een botste een van de scooters met het slachtoffer. Deze kwam daarbij ten val. Allebei de mannen reden vervolgens door in de richting van de Korenbloemlaan. Ze lieten de man gewond achter.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de twee doorrijders. De man die in botsing kwam met het slachtoffer is ongeveer 25 jaar oud, donkere huidskleur, droeg geen helm, reed op een oranje scooter. De andere scooterrijder, mogelijk een vriend van de dader, getinte huidskleur, droeg geen helm. Over zijn scooter is verder niets bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750