Weerbericht:
Enkele buien. Overdag af en toe zon, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen gewond na brutale straatroof

Toegevoegd: 01-05-2016, 12.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Een 17-jarige jongen uit Nieuwerkerk is zaterdagavond aan de Kerkhof in Zierikzee aangehouden. Hij zou een 20-jarige man uit Zierikzee hebben beroofd. Het slachtoffer liep daarbij verwondingen in zijn gezicht op.


Het slachtoffer stond zaterdag rond 19.30 uur bij een bushalte aan de Haringvlietstraat. Hij werd vervolgens aangesproken door twee jongens. Ze vroegen om spullen. Vervolgens werd de man door het duo aangevallen, daarbij ontstond een worsteling waarbij de man beroofd werd en gewond raakte. Het tweetal ging er daarna vandoor. De man waarschuwde de politie.

Op basis van de verklaring van het slachtoffer kon een van de daders opgespoord worden. Hij werd op last van de officier van justitie rond 22.15 uur buiten heterdaad aangehouden. De politie is nog op zoek naar de tweede dader.

De politie is op zoek naar getuigen van deze brutale straatroof en naar de tweede dader. Opvallend is dat het tweetal zich verplaatst zou hebben in een licht blauwe brommobiel/invalidenwagen. Van de tweede dader is het volgende signalement bekend: man, blank, circa 18 jaar oud, zwarte pet en zwart trainingspak met fluorescerende strepen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750