Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 207 km

Man aangehouden na fietsendiefstal

Toegevoegd: 02-05-2016, 16.27 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht een 19-jarige man aangehouden na een fietsendiefstal in Middelburg.


Een getuige zag rond 00.50 uur dat aan de achterzijde van het NS-station aan de Segeerssingel twee personen bezig waren om een fiets te stelen. De getuige gaf een signalement door en de politie ging in de omgeving op zoek naar de dieven.

Eén van de twee werd aangetroffen in de Buitenhovelaan in Middelburg. Het ging om een 19-jarige Middelburger. "Hij had zich inmiddels van de fiets ontdaan, maar werd wel aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij vandaag gehoord", aldus de politie.

De Middelburger bekende de fiets te hebben weggenomen. Met een dagvaarding op zak is hij weer naar huis gestuurd. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
adrie (2-5-2016 om 18:00)
Er worden de laatste tijd heel veel fietsen gestolen. ook bij stations. Ook electrusche. Er staan ook veel electrische fietsen in Vlissingen te koop bij mensen die ik nog nooit op zo'n fiets heb zien rijden
Cookie-instellingen beheren