Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele lichte bui
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Beknelling bij ongeluk N59 Bruinisse

Toegevoegd: 02-05-2016, 20.54 uur
Foto 18 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (3-5-2016 om 16:09)
Niet alleen trucks, gisterochtend kwam ik uit Bruinisse, van rechts kwamen uit de verte 2 auto's een Mercedes C enMitsubishi Carisma toen ik de rotonde opreed waren zij nog 200mtr bij me vandaan echter ik wachtte vanwege mijn eigen veiligheid midden op omdat de desbetreffende rijders ik schat zo'n 150km/u reden als het niet harder was dwars over alle lijnen en verhogingen heen.Wat ook vaak gebeurd is dat er rechts dan weer links word ingehaald.Wegmisbruikers van sbs6 is er niks bij.Asociaal gedrag is normaalgoed geworden
kees (3-5-2016 om 08:53)
Ongeluk lijkt op de rotonde te zijn gebeurd. Wat nog wel eens gebeurd is dat vrachtwagens via de buitenste strook, binnenste strook en buitenste strook op volle snelheid over de rotonde rijden. Als ik zie welke afstand de vrachtwagen nodig heeft gehad om te stoppen, dan lijkt dat hier ook gebeurd.
Cookie-instellingen beheren