Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 275 km

Omgekomen man Kerkwerve 38 jaar oud

Toegevoegd: 05-05-2016, 10.35 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - De persoon die woensdagavond omkwam bij een botsing op de Heuvelsweg in Kerkwerve is een 38-jarige man uit die plaats. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie is uit het onderzoek gebleken dat de man over de Heuvelsweg in de richting van Kerkwerve reed toen hij rond 18.50 uur ter hoogte van de Brasweg de controle over zijn auto verloor.

Het voertuig kwam op de andere weghelft terecht. Hier reed een vrouw in de richting van Zierikzee. Zij kon de tegemoetkomende auto niet meer ontwijken en een zware aanrijding was het gevolgd. De auto van de man belandde in de sloot. Het slachtoffer overleed ter plekke.

Bij de aanrijding raakte ook iemand gewond. Het gaat om een 20-jarige vrouw, eveneens afkomstig uit Kerkwerve. Details over haar letsel zijn niet bekend maar volgens de politie was zij wel aanspreekbaar.

Zie ook:
- Dode en gewonde bij ongeluk Kerkwerve (04-05-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-5-2016 om 06:50)
Bij deze wensen we de familie heel veel strekte toe waarvan de man door een auto ongeluk om t, leven is gekomen en nog maar 38 jaar oud is
Cookie-instellingen beheren