Weerbericht:
Overdag geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw flinke file na ongeluk A58

Toegevoegd: 06-05-2016, 11.43 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Op de A58 is vrijdagochtend wederom een flinke file ontstaan na een verkeersongeval. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Krabbendijke.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 10.30 uur twee personenauto's met elkaar in botsing op de rijbaan richting Vlissingen. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar voor zover bekend raakte er niemand gewond. De beide auto's raakten beschadigd en moesten door bergingsbedrijf Van Hoek uit Rilland worden weggesleept.

Vanwege het ongeluk kon het verkeer ter plaatse niet meer alle rijbanen gebruiken. Hierdoor ontstond er een kilometerslange file. Tot voorbij de afslag Rilland was sprake van langzaam rijdend verkeer. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) liep de vertraging hierdoor op tot zo'n 25 minuten.

Files
Donderdagochtend stond als gevolg van een ongeluk op de snelweg ook al een flinke file. Toen was sprake van ongeveer tien kilometer langzaam rijdend verkeer. Woensdag stond het verkeer ook al helemaal vast nadat in de Vlaketunnel een vrachtwagenchauffeur onwel was geworden en hierdoor een botsing was gebeurd.

Zie ook:
Tien kilometer file na botsing A58 (05-05-2016)
Vlaketunnel A58 dicht na ongeluk vrachtauto   (04-05-2016)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
annie (6-5-2016 om 13:30)
er word nog te weinig voldoende afstand gehouden door de mensen,waardoor er steeds krachrtg geremd moet worden zoals ik vaak zie...en met weinig geduld willen inhalen.... welkom...een lekker onspannende weekend...
Albert (6-5-2016 om 13:29)
Ja ik snap dat wel al die stress.. Die idioten met die caravans rijden 70 dan weer 100 beetje om zich heen kijken de andere caravan haalt met 80 km per uur in de 1 rijd 130 en de ander 160 en de ander 100 en iedereen heeft haast om zo snel mogelijk strand te liggen !!! Als je onder de 100 wil blijven rijden moet je verplicht rechts blijven gewoon, klaar.. Laat alleen de snelle mensen op links rijden !!!
Koos P. (6-5-2016 om 12:34)
Ik ben nu al benieuwd wat er morgen weer te doen is....
Cookie-instellingen beheren