Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man belt 9 keer onnodig naar 112

Toegevoegd: 06-05-2016, 12.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 40-jarige man uit Goes is vannacht aangehouden omdat hij veelvuldig en zonder noodzaak het alarmnummer 112 belde. Dat meldt de politie.

Agenten kregen rond 04.40 uur de melding dat een verwarde man in de wijk Goes-West overlast veroorzaakte door luid schreeuwend op de ruiten van huizen van omwonenden te bonken. Agenten spraken de man, die toen inmiddels in zijn eigen woning was, aangesproken op dit gedrag.

Na het vertrek van de agenten belde de man negen maal onnodig het alarmnummer 112. Agenten zijn daarom teruggegaan naar de woning en hebben de man hiervoor aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (6-5-2016 om 21:05)
Is er geen crisisdienst, spoedeisende psychiatrie in Zeeland? Is de man uberhoupt wel eens beoordeeld voor mogelijk opname? Zaken die de politie moet aankaarten bij de juiste instanties... Criminelen zijn niet zo gevaarlijk, tikkende tijdbommetjes zoals deze wel.
lilly (6-5-2016 om 16:59)
Woon in dezelfde straat als deze persoon. Deze man maakt er een beroep van om overlast te veroorzaken, zowel overdag als in de nacht, vuurwerk afsteken keiharde muziek gillen schreewen als je voorbijloopt op de ramen bonken, in de nacht op de ramen van de buuren bonken. Tis ook niet de eerste keer dat hij is meegenomen Door de politie, tevens diversen keren bezoek gehad van de politie. het word idd tijd dat hij echte Hulp krijgt voordat het echt fout gaat.
Maria (6-5-2016 om 14:45)
Toch wel een teken aan de wand, dat deze meneer duidelijk hulp nodig heeft, was na 4x al duidelijk toch??
Marjoke Klaver (6-5-2016 om 13:45)
Men spreekt hier van een verwarde man. Zal deze niet als laatste redmiddel 112 gebeld hebben? Weet uit mijn naaste omgeving dat een persoon dit ook deed omdat hij hulp zocht, werd afgesnauwd en bedreigd bij 112, uiteindelijk toen politie ter plaatse kwam, bleek de noodzaak van het herhaaldelijk bellen.