Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 213 km

Ook nu weer file door ongeluk A58

Toegevoegd: 06-05-2016, 16.26 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Ook vanmiddag staat er weer een file op de snelweg A58 na een verkeersongeluk. Vanochtend, gisteren en woensdag was het ook al raak.


Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) zijn bij het ongeluk, dat gebeurde op de rijbaan richting Bergen op Zoom, meerdere auto's betrokken. Er zou geen sprake zijn van gewonden.

Vanwege de botsing is ter hoogte van Kruiningen de linkerrijstrook dicht. Rond 16.30 uur was daardoor een file van 6 kilometer langzaam rijdend verkeer ontstaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (7-5-2016 om 09:05)
De linkerrijstrook, je verwacht het toch gewoon niet. Zou het misschien komen door dat achter elkaar aan jakkeren met 1 of 2 meter er tussen zonder dat je kan zien wat er voor je eigenlijk gebeurt? Nee vast niet.
kritisch (6-5-2016 om 23:00)
De VID zit fout met dit bericht. Het is gebeurd vanuit Bergen op Zoom richting Kruiningen omstreeks 10.40 uur terhoogte van BP Waarde. 3 auto's waarvan 1 tegen de middenvangrail aanstond met zijn neus richting Bergen op zoom. Een politiemotor en een politie auto alsmede een bergingsauto van een bedrijf uit rillend waren al bijna terplaatse. en dan nog duurt hierna vel te lang voordat rijkswaterstaat de weg weer vrij geeft of ervoor zorgt dat het verkeer gedeeltelijk wordt omgeleid via de oude Rijksweg bij rilland. Ja dan heb je inderdaad file tot aan bergen op Zoom. Ik reed toevallig op dat moment ri BoZ
100%NL (6-5-2016 om 21:23)
het is weer begin van het seizoen en dus....juist de ongevallen zijn er ook weer. dus als zeeuw doe je gewoon het tegenovergestelde op vrijdag weg uit zeeland en op zondag terug zeeland in nergens last van (of je pakt een vervoersmiddel wat geen file veroorzaakt)
Andre (6-5-2016 om 20:20)
Helemaal geen derde rijstrook, laat de bestuurders de handen in eigen boezem steken, het is soms om te huilen dat rij gedrag.
D. (6-5-2016 om 18:12)
Het wordt tijd dat er fatsoenlijk verkeers politie terug komt. Het gemiddelde rijgedrag van de Nederlander is om te huilen.
Peter (6-5-2016 om 18:02)
Zeeland is vol. Wat mij betreft niet meer rijstroken. Het is hier echt druk genoeg. Stoppen met het volbouwen van ons mooie Zeeland. Vasthouden aan onze sterke punten. Rust en ruimte!
Cookie-instellingen beheren