Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Bekeuringen voor illegale kampeerders

Toegevoegd: 07-05-2016, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De politie heeft vannacht meer dan twintig bekeuringen uitgedeeld aan mensen die illegaal kampeerden in Westkapelle.


De in totaal 22 campers, auto's en caravans stonden met name langs de zeezijde van de dijk bij de Noorderhoofdweg. Volgens de politie vond de controle plaats omdat er regelmatig klachten binnenkomen over illegale kampeerders die ook nog eens rommel achterlaten. "De overlast bestaat verder uit het doen van natuurlijke behoeften in de duinen".

De illegale recreanten kregen een bekeuring van 140 euro voor het niet voldoen aan de betalinsverplichting van stagelden en toeristenbelasting.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerrit (7-5-2016 om 17:41)
heren dienders ga eens bij de rotonde bij Aardenburg,draaibrug staan en geef die arrogante belgen een bon voor geen richting aangeven.(en dan die vervloekte fietsers) en te langzaam rijden,stilstaan op rotonde,en laat die paar mensen met rust die hier komen voor hun vertier.
Matthijs (7-5-2016 om 17:33)
Zo ongelofelijk kansloos! Omdat ze bang zijn enkele stuivers mis te lopen. Maar als er criminaliteit bestreden moet worden dan zijn de 'helden' in het blauw nergens te bekennen. Het is ook een beetje ongeloofwaardig dat de politie op meldingen van overlast af zou komen.
jp (7-5-2016 om 17:01)
kijk dat wild kamperen moet aan banden worden gelegd kijk in sas v gent het lijkt wel een camping 20 -25 eenheden alleen om niet te hoeven betalen .er zijn geen voorzieningen dus waar blijft de rommel de goede niet te na gesproken .ook bij de sluizen van terneuzen 4 staanplaatsen binnen de palen maar er staan er regelmatig veel meer. ook tegen over de caravanner is het niet eerlijk. camperaars neem je verantwoording het is geen moeite. jp
Adriaan (7-5-2016 om 16:54)
Complimenten aan de politie !!! Er zijn meer dan genoeg camperplaatsen en campings in zeeland . Je moet er misschien even een stukje voor rijden !! En natuurlijk in sommige gevallen voor betalen ! Bij mij voor de deur , centrum van Middelburg , staan met grote regelmaat Campers voor de deur !! Ze laten hun viezerheid gewoon op straat lopen en gooide hun vuilnis onder de camper en rijden gewoon weg !! Het zal deze lui leren , wil je camperen dan kost dat gewoon geld !! Politie ga zo door !!!
tja (7-5-2016 om 15:53)
stageld en toeristenbelasting .....hoeveel bootjes liggen er niet in het veerse meer die geen stageld of toeristenbelasting hoeven te betalen ..... geldklopperij dus
Jan L.Platteeuw (7-5-2016 om 15:44)
Ga zo voort Zeeland !! Zorg dat toeristen de provincie mijden !! Vrijheid is een utopie geworden !!
Cookie-instellingen beheren