Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Uit woning gezette man slaapt in auto

Toegevoegd: 07-05-2016, 11.36 uur
Twee ruiten van de auto zijn kapot.
Twee ruiten van de auto zijn kapot.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend in Vlissingen een man aangesproken die onlangs uit zijn woning is gezet en daarom in een auto lag te slapen.


Volgens de politie lag de man in een auto die geparkeerd stond in het middengebied. De politie ging ter plekke omdat twee ruiten van de auto kapot waren en de auto bovendien niet verzekerd was.

"Ter plaatse hebben wij de man wakker gemaakt. Omdat we bekend en begaan zijn met de problematiek omtrent deze man hebben wij het voertuig niet direct weg laten takelen maar hem advies gegeven hoe hij het beste zijn auto kan weg laten halen", aldus de politie.

De man had volgens de politie overigens geen contactsleutel meer en de accu van het voertuig was ook defect. De politie heeft de man 24 uur gegeven om de auto te verwijderen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (24-7-2016 om 15:48)
Hoe hij in die situatie terecht is gekomen is niet duidelijk. Wat voor iemand het is, of hij zich wil laten helpen ook niet. Wat het verband is met asielzoekers is al helemaal onduidelijk. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat hij door asielzoekers op straat is komen te staan. En als men denkt dat asielzoekers het zo riant hebben zou men eens moeten nagaan hoe de feiten zijn. Merkwaardig hoe steeds weer asielzoekers er bij gehaald worden, wat het probleem ook is. Dat vertroebelt het probleem, nl. dat er iets is mis gegaan met die man.
De burger (10-5-2016 om 16:30)
De man is uit huis gezet en dakloos. Hoe kan de politie zo iemand iets aan doen? De auto is dan niet verzekerd en de man mag er niet in slapen. Maar waar moet de man dan overnachten? Voor de vluchtelingen word al sneller onderdak gegeven en je eigen landgenoot laat je zomaar barsten? Zo ga je niet met mensen om!
Pippa (9-5-2016 om 20:28)
BLANCHE ,je hebt volkomen gelijk dit land zakt af naar een bananenrepubliek ,ik schaam me soms Nederlandse te zijn, en ik niet alleen hoor!!!!
AS (9-5-2016 om 05:16)
Ja veel klappen naar asielzoekers en de politiek, luister, zo lang wij brave Nederlanders dat we zijn gewoon onze tank volgooien en maar wat mopperen zal er nooit wat gebeuren. Brandstofprijzen omhoog in Frankrijk en de pleuris breekt er uit. Verbod op vissen ivm. overbevissing...tgg krijg je een vrachtwagen vol op je stoep gegooid...Nee wij Nederlanders kijken wel toe en klagen maar wat. Verder ken ik de reden van uitzetting niet, dat boeit me ook niet echt maar het is wel een tikkeltje mens onterend. De Politie in mijn opzicht doet hier wat er verwacht wordt en is zeker nog tolerant. Nee het is niet fraai, maar dat vindt ik al lang niet meer van heel dit miezerige landje.
Rob (8-5-2016 om 21:16)
@P en de rest die denkt dat je het makkelijk red in NL als je maar wilt. Nou ik kan je garanderen uit eigen ervaring, dat als je 1 keer je voet verkeerd zet je de rest van de tijd op je kin kan kloppen. Ik heb eens 14 jaar geleden een probleem gehad met justitie vanwege fraude. Nu 14 jaar later kan ik nog steeds niet normaal een bankrekening openen, werk vinden en zelfs tegenwoordig niet eens meer een internet abonnement aanvragen bij Delta! En dat voor 1 misstap waar ik me tijd (8 maanden) voor gedaan heb en daarna nog niet eens een bekeuring heb gekregen. Ik wil wel dus!! Overigens is het echt wel zo wat veel zeggen hier, kom je uit een knuffelland van Rutte (zoals Syrie bijvoorbeeld) krijg je wel alles voor elkaar...... Jammer!
P (8-5-2016 om 10:01)
Dat mensen dit dan weer zien als vrijbrief om asielzoekers, Of vluchtelingen te schoppen is dan ook echt weer zo.......rechts. Auto is niet verzekerd accu leeg etc etc allemaal zaken die niet op 1 dag ontstaan, Dus zal er ergens toch een kink zitten in de persoon dat hij niet wilt. Buiten dat kan je in Nederland altijd ergens aankloppen, Dus mensen niet zo demoniseren, de politie is ook redelijk tolerant geweest naar deze man.
Cookie-instellingen beheren