Weerbericht:
Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto vliegt van N57 Serooskerke (W)

Toegevoegd: 07-05-2016, 18.30 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Een man is zaterdag aan het einde van de middag van de N57 bij Serooskerke (W) gevlogen om vervolgens op een fietspad tot stilstand te komen.


Het opmerkelijke ongeluk vond rond 16.45 uur plaats toen de man in de richting van Middelburg reed. Net voor de rotonde Serooskerke/Gapinge/Sint-Laurens raakte de man van de weg, botste tegen een lantaarnpaal en werd vervolgens via een sloot gelanceerd om uiteindelijk te eindigen op een (brom)fietspad. In zijn vaart nam de auto ook de lantaarnpaal mee.

Gelukkig reed er op dat moment niemand op het (brom)fietspad. De man kon zelf uit zijn auto komen en is door de ambulancedienst onderzocht. Hij liep geen ernstig letsel op maar is toch voor nader onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld en getuigen gehoord. De auto van de man is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (8-5-2016 om 17:08)
Met iets anders bezig geweest als autorijden?? Dat gebeurt tegenwoordig dagelijks en maar volhouden dat het een onbekende oorzaak is.
100%NL (8-5-2016 om 13:22)
meneer reed toch ook niet zachtjes als je ziet wat hij overbrugt heeft. gelukkig geen fietsers e.d. daar wat een ellende was het dan geweest.
P (8-5-2016 om 09:58)
Dikke BMW
Simone (7-5-2016 om 18:53)
Wat een ontzettend geluk dat er niemand op die plek op het fietspad reed! Op deze zonnige dag zal er toch veel fietsverkeer geweest zijn.
Cookie-instellingen beheren