Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Motorrijdster gewond in Serooskerke (W)

Toegevoegd: 08-05-2016, 14.49 uur
Foto 3 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (9-5-2016 om 00:22)
Zal ik dan naar de eerste zijn die haar sterkte en beterschap wenst.
Ad (8-5-2016 om 22:49)
We hebben gelukkig de vrijheid van motorklederdracht. Alles heeft zijn voor en zijn tegen, dat kom je dan bij een ongeluk(je) ook weer tegen.
ldr (8-5-2016 om 21:52)
zeurpruimen of niet ze hebben wel gelijk ook dat moeten jullie toegeven..... ja ik rij ook motor (maar niet zo stom/dom gekleed als dit)
W. Kruit (8-5-2016 om 21:15)
Je kan er een rekensommetje op loslaten; huid en spierweefsel tegen zeer grof schuurpapier in de vorm van asfalt plus snelheid. Een flinke schuiver van een meter of tien en je verliest meer weefsel dan er op het onderliggende bot zit. Dat bot schuurt dus ook nog weg. En dan hoef je nog niet eens zèlf een (stuur)fout te maken. Een ander kan ook een ongeval veroorzaken. Daarom draagt een verstandige motorrijder altijd beschermende kleding. Bij onze zuiderburen trouwens verplicht... Zuurpruim? Wel een zuurpruim mèt al zijn huid, spierweefsel en bot intact. De reactie over dat zwembad? Gewoon te dom om op te reageren...
Johan (8-5-2016 om 21:14)
Precies René! Spijker op de kop! Met dit weer heb je ook geen duikpak nodig om te duiken, wat een onzin allemaal zegt. Ik rij gewoon met teenslippers en het vergiet uit de keuken op mijn kop.
René wagenaar (8-5-2016 om 20:10)
Met dit weer spring je toch ook niet in het zwembad met je kleren aan
Cookie-instellingen beheren