Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Motorrijdster gewond in Serooskerke (W)

Toegevoegd: 08-05-2016, 14.49 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Op de Gapingseweg bij Serooskerke op Walcheren is zondagmiddag een motorrijdster ten val gekomen en daarbij gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur ter hoogte van het Texaco-benzinestation. Een rapid responder van de ambulancedienst verleende eerste hulp en constateerde dat de vrouw per ambulance afgevoerd moest worden naar het ziekenhuis. De vrouw liep onder meer letsel aan haar enkel en been op.

Vanwege het ongeluk was het enige tijd niet mogelijk om vanaf de N57 richting Serooskerke (W) te rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rw (8-5-2016 om 20:08)
Stelletje zeikerds
marcel (8-5-2016 om 19:02)
Zuurpruimen
RV (8-5-2016 om 17:32)
Zelf hebben jullie geen motor rijbewijs zeker
MotoRob (8-5-2016 om 17:26)
Een goed motorpak kan niet voorkomen dat je onderuit gaat, maar als het gebeurd ben je wel redelijk goed beschermd. Beterschap.
k (8-5-2016 om 17:13)
dat gezever over kleding, een motorpak houd lelijke ontvellingen tegen(tot zekere hoogte) maar de manier waarop ze op het asfalt ligt lijkt mij meer op botbreuken dan zoek je de manier die het minste pijn doet, en tegen breuken beschermt een motorpak niet, meschien als ze goede laarzen had gedragen? wie weet, laarzen zou je altijd moeten dragen, een ketting kan breken en je enkel amputeren
Murdock (8-5-2016 om 16:09)
Zo te zien heeft ze echt geen motor kleding aan. Een lekker dunne broek, gympies!!! Ja, het is zomer maar het blijft motorrijden.
Cookie-instellingen beheren