Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 68 km

Man in scootmobiel gewond bij botsing

Toegevoegd: 08-05-2016, 16.02 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Een oudere man is zondagmiddag gewond geraakt toen hij met zijn scootmobiel tegen een verkeerspaaltje botste.


De man reed rond 15.20 uur over de Kadetweg naast de N57. Tussen sportpark Noordhout en Molen de jonge Johannes reed de man tegen één van de drie paaltjes die daar zijn aangebracht zodat auto's geen gebruik meer kunnen maken van deze route.

De ambulancedienst kwam ter plekke om de man te onderzoeken. Hij is per vervolgens per ambulance afgevoerd. De politie heeft de scootmobiel meegenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (9-5-2016 om 17:39)
Veel (oudere) mensen die niet meer kunnen deelnemen aan het verkeer moeten ook niet in een scootmobiel rijden.het is ook verkeer. Een scootmobiel krijgen zij als vervanging voor het lopen.maar ze willen zo hard gaan als een fiets, liever nog harder. Onverantwoordelijk zijn deze dingen voor ouderen omdat ze toch vaak niet meer zo snel reageren. Mensen, of hun kinderen moeten zelf verstandiger wezen. Ik begrijp best, dat mensen nog veel willen, maar dit geldt voor ons allemaal we moeten allemaal stapjes terug doen wanneer wij ouder worden. De een wat vroeger dan de ander. Probeer het te acsepteren ook al is het moeilijk, beter dan verongelukken met een scootmobiel. Er gebeuren te veel ongelukken mee.
Verrassing (9-5-2016 om 16:23)
Beste K, zeker een gezonde jonge vent met een supersnelle reactievermogen! Wacht maar tot je zelf afgeleefd in zo'n scootmobiel zit en niet meer zo snel bent in je reactievermogen. Of per ongeluk het verkeerde handeltje en niet op tijd kan reageren. Wees blij dat die mensen zich nog kunnen verplaatsen. Ga zelf eens een maand binnenzitten, vind je vast niet erg zeker!
Drica (8-5-2016 om 23:47)
@K Het zou je sieren als je bij zulke reacties het woordje sommige ook had gebruikt. Normale fietsers gaan soms harder dan een scootmobiel. en ik hoef hier de woordjes sommige en soms nieteens te gebruiken Bidt dat je je nooit op die manier moet verplaatsen.
opzijopzijopzij (8-5-2016 om 20:25)
@k: je vergeet dan wel dat paaltjes op fietspaden ook niet meer konden. Ook de pedaalridders schijnen paalproblemen te hebben..
k (8-5-2016 om 17:21)
die straat racende bejaarden altijd met hun opgevoerde scootmobielen dat moest er een keer van komen. sorry maar als je die dingen bij die snelheid al niet meer kunt ontwijken dan vraag ik me af of hij niet beter achter de geraniums blijft
Cookie-instellingen beheren