Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser botst met auto N660 Koudekerke

Toegevoegd: 08-05-2016, 19.55 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Bij Koudekerke is zondagavond een fietser gewond geraakt bij een botsing met een auto. Hij liep mogelijk ernstig letsel op.


Het ongeluk gebeurde rond 19.05 uur op de kruising van de Kriekeweg met de Middelburgsestraat (N660). De fietser stak bij een oversteekplaats de 60-kilometerweg over. Hij verleende daarbij vermoedelijk geen voorrang aan een naderende personenauto.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst behandeld en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over de aard van zijn letsel is niets bekend. De politie heeft van verschillende getuigen verklaringen opgenomen.

De auto raakte aan één van de zijkanten beschadigd maar hoefde niet weggesleept te worden. Vanwege de aanrijding was de Middelburgsestraat enige tijd volledig afgesloten voor verkeer dat van Koudekerke richting Middelburg wilde rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD (9-5-2016 om 18:28)
eerst zeker weten voor je iets schrijft albert.. als je de foto van de fiet ziet is dat geen elektrische fiet hoor ..
doeterniettoe (9-5-2016 om 13:32)
wij hebben het zien gebeuren. ten eerste auto had wel lichten aan en het was helemaal geen elektrische fiets en de persoon stak de weg over en keek helemaal niet..terwijl hij haaitanden had
@Albert (9-5-2016 om 12:13)
Albert, waarom heeft u het over een elektrische fiets? Het gaat hier gewoon om een ouderwetse opoefiets hoor... En het klinkt alsof u gewoon wat meer geduld zou moeten hebben.
Janus (9-5-2016 om 11:21)
Wat een onzin licht aan overdag also fdat helpt... Als je blind bent moet je niet gaan autorijden.. Zullen we ook alle straatlantaarns aan laten staan dan zie de vogels beter waar ze vliegen ?! Als we allemaal 30 km per uur rijden overal ook snelweg hebben we ook geen ongelukken meer.. Stom iets man, door al die felle autolichten overdag en dan ook de zon erbij dan ben je helemaal verblind en dan heel zwarte zonnebril op ja dan zie je nooit meer iets nee.. Radio uit en niet app'n onder rijden en geen ruzie maken in auto is veel veiliger, en langs dishoek enzo gewoon 30 rijden zoals er staat er vliegen nog idioten voorbij met 80 op motor en auto dan heeft lampen aan geen zin meer hor
Albert (9-5-2016 om 09:09)
Nou ja zeg ! Voor een kleine ongeval een weg helemaal afzetten ? Ik word die elektrische fietsen wel zat hoor bah, gister ook 3 x bijna aanrijding gehad met fietsers die naast mij reden terwijl ik af wou slaan, ik reed 45 en dan nog moet je oppassen voor fietsers die dan weer langzaam rijden en dan ineens naast je zitten of je inhalen .. Soms kun je er niet eens voorbij komen op een drukke weg, laten we regels maken fietsers in bebouwde kom accu uit !!!
Ger (9-5-2016 om 08:46)
Zwarte auto....bocht.....en geen licht aan. Wanneer gaan ze nu eens campagne voeren dat overdag ook licht gevoerd moet worden. Ook op wegen waar je niet mag inhalen. Veiligheidsdiensten kunnen dan ook het verkeer beter zien bij spoedgevallen. Licht aan overdag? Gewoon doen!
Cookie-instellingen beheren