Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Letsel bij ongeluk Boulevard Vlissingen

Toegevoegd: 09-05-2016, 15.42 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk op de Boulevard in Vlissingen is maandag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 12.10 uur op de Boulevard Bankert. Ter plekke raakte een fietser gewond. Het slachtoffer zou in botsing zijn gekomen met een auto.

Voor zover bekend liep de fietser geen ernstig letsel op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (13-5-2016 om 13:41)
Kijk, aan de reactie van @Arthur hebben we wat. Dus @P lees dit goed als u om 10 uur vrij bent en wilt gaan fietsen. En de opmerking over de werktijden heeft natuurlijk geen betrekking op de mensen die 's nachts of 's avonds werken, dit had ik niet zo moeten formuleren. Dus de gemeente verzint zelf een bord, dus we hoeven ons hier niet aan te houden. Dit is fijn te lezen. Het bord fietsstraat bestaat dus officieel niet. Dus we gaan de fietsers gewoon inhalen. Maar dan uiteraard niet te hard rijden. Dus @Ikki ik onthoud de aangeleerde verkeersregels uit "1955" nog maar even. Die blijken dus zo gek nog niet te zijn.
P. (12-5-2016 om 08:08)
Ikke@: Ik vind de opmerking; "wij werken op die tijd" niet zo sterk. Ik werk al 50 jaar 's avonds en/of 's nachts, en ben dus om 10.00 uur altijd vrij. Om te fietsen bijvoorbeeld.
Arthur (11-5-2016 om 20:28)
Nogmaals beste mensen, het maakt niet uit hoelang je een rijbewijs hebt, het bord fietsstraat heeft geen enkele juridische status in Nederland. Het komt niet voor in het reglement verkeersregels en verkeersborden (RVV) . Dit bord is verzonnen door de wegbeheerder (gemeente Vlissingen) . Fietsers op de boulevard en in de spuistraat moeten dus zoveel mogelijk rechts en indien van toepassing achter elkaar fietsen. Auto's mogen de fietsers gewoon inhalen zoals in iedere 30 km zone. Overigens voldoet de boulevard nauwelijks aan de eisen die gelden voor een 30km zone, er zijn geen versmallingen en drempels, als je er als automobilist 50 kmpu rijd kun je een eventuele bekeuring voor te hard rijden waarschijnlijk met succes aanvechten.
@ikki (11-5-2016 om 07:46)
Het zijn fietsstraten meneer met 35 jaar rijervaring, zij hoeven u en uw auto er niet langs te laten...dus vergeet de aangeleerde verkeersregels uit 1955 en ga opnieuw uw rijbewijs halen!
P (10-5-2016 om 22:56)
@Ikke, dat kleine stukje Spuistraat is dan ook nog geen 60 meter, en als je op dat stukje niet even je gedult kan houden want het is daar erg smal en als je op dat stukje fietsers wilt passeren dan breng je eerder fietsers in gevaar en vooral oudere onstabiele mensen, dus kom op wordt je echt zo gepest bij de Spuistraat voor die 60 meter?En wat betreft de Boulevard is ook gewoon een rustige weg waar je met respect dient te rijden en als het kan kan je daar fietsers passeren en zoniet ja dan niet, maar als je haast hebt moet je ook niet over de Boulevard gaan. Stel je niet zo aan door het te benoemen als pesten, weet dat het een luxe is dat je auto kan en mag rijden en dat je bevoorrecht bent en je dingen niet zo persoonlijk moet aantrekken.
Ikke (10-5-2016 om 17:59)
Waarschijnlijk ben ik ouder dan u @Moontje aan uw spellingsfouten en kinderlijke zinsopbouw te zien. Dus hou die grote mensenwereld maar voor uzelf. Ik rij al ruim 35 jaar auto, 1 bekeuring in al die jaren, nooit een aanrijding. Maar het valt me op dat als ik op de Boulevard of in Spuistraat rij, fietsers express op het midden blijven rijden zodat ik er niet langs kan. En ik rij dan zeker niet te hard. Dus ik zie het meer als pesten. Gezien uw post van 10 uur 's ochtends is, denk ik dat u zelf niets beters te doen heeft, wij werken op die tijd.
Cookie-instellingen beheren