Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 248 km

Fietser aangereden op rotonde

Toegevoegd: 10-05-2016, 00.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een fietser is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval in Middelburg.


Rond 19.30 uur reed de man over de rotonde aan de Torenweg ter hoogte van de Bluesroute. Op de rotonde werd de fietser aangereden door een personenauto. Er is een ambulance ter plaatse geweest om de gewonde naar het ziekenhuis te vervoeren. Over het letsel is nog niks bekend.

De fiets en de personenauto raakten beide beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (10-5-2016 om 10:33)
Haaientanden zijn toch duidelijk. Voorrang krijgen is nog altijd een must!!! Verschillen op de rotondes is nog altijd een onduidelijke zaak. Beterschap aan beiden, hoop dat de verwondingen meevallen.
Sylvia (10-5-2016 om 10:32)
Inderdaad de leukste rotonde van Middelburg. Daar waar auto's en vooral scooters rijden als gekken. Dat gecombineerd met fietsers die denken dat de hele rotonde van hun is. Niemand die op of om kijkt nog een hand uitsteekt. Daar wordt altijd wel iemand aangereden en dat er nog eens doden vallen is niet de vraag of, maar wanneer. Iedereen heeft hier boter op zijn hoofd.
Corina (10-5-2016 om 09:18)
@Ik . Er werd niet hard gereden, de fietser kwam in tegengestelde richting, wat mag op deze rotonde...helaas zien automobilisten dit vaak niet. Het verkeersbord hiervoor is heel klein welke daar op de paal zit. Is al zo vaak naar de gemeente geschteven..is stomme situatie
peter de quaak (10-5-2016 om 09:04)
Even een reactie op ik. het is ik, ik of ik. Maar beste ikke, ik weet niet of jij enig verkeersinzicht hebt, maar de rotondes in Middelburg laten wel wat te wensen over betreffende veiligheid. En flitsen en drempels helpen niet tegen ongevallen op rotondes. Beperk je dus even tot de rotonde. En zo vaak is het nu ook niet raak daar.
mijn mening (10-5-2016 om 08:41)
Allereerst wens ik de fietser sterkte en beterschap toe. En sterkte voor de automobilist; die zal wel geschrokken zijn denk ik. Het zou mijns inziens beter zijn om de rotonde aan te passen naar voorrang voor auto's. Het is erg onoverzichtelijk voor auto's, fietser zitten zomaar in je dode hoek. Ook is het natuurlijk beter voor het milieu; iedere keer stoppen en optrekken op een fiets gaat toch iets makkelijker dan met een auto.
Peter (10-5-2016 om 07:26)
Deze rotondes zijn dom aangelegd. Het is allang bekend dat op rotondes waar fietsers voorrang hebben veel meer ongelukken gebeuren. Nu is het ook nog zo dat fietsers hier twee kanten op mogen rijden dus tegen het verkeer in. Natuurlijk had de automobilist beter op moeten letten. Toch is het belangrijk dat je als fietser oogcontact zoekt. Heeft de automobilist jou gezien? Fiets niet als een kamikaze door onder het motto dat je toch voorrang hebt. Veiligheid komt van twee kanten!
Cookie-instellingen beheren