Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 46 km

Twee panden dicht vanwege drugshandel

Toegevoegd: 10-05-2016, 15.39 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdag in samenwerking met de gemeente Goes in het centrum van Goes twee locaties gesloten vanwege drugshandel.


Volgens Omroep Zeeland gaat het om een klein winkelpand en een kamer in een pand waarvan kamers worden verhuurd. De politie ging vanochtend langs bij de twee panden. Het winkelpand gaat voor zes maanden dicht vanwege harddrugs die zijn aangetroffen. 

Volgens de politie kan de verhuurder van een pand vaak niets worden verweten maar soms is het 'toelatingsbeleid' wel vrij relaxed om zo snel geld te kunnen verdienen. De politie raadt verhuurders aan kritisch te zijn op (potentiële) huurders.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750