Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Zwaargewonde in woning Axel

Toegevoegd: 10-05-2016, 21.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De hulpdiensten zijn dinsdagavond met spoed uitgerukt voor een incident in een woning in Axel. Bij het voorval raakte één persoon zwaargewond.


Het incident vond even na 20.00 uur plaats aan de Rembrandtstraat. Gelijk na de melding werd er naast een ambulance ook een traumahelikopter opgeroepen. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse. De helikopter is in een nabij gelegen park geland.

De arts van het traumateam heeft medische assistentie verleend is in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de woning geventileerd. Ook waren enkele ramen van de woning kapot. Meer informatie over het voorval is op dit moment nog niet bekend.

Zie ook:
Politie onderzoekt explosie Axel


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren