Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Auto over de kop, bestuurder gewond

Toegevoegd: 11-05-2016, 17.38 uur - Update: 12-05-2016, 13.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

'S-HEERENHOEK - Bij een verkeersongeval op de N62 ter hoogte van 's-Heerenhoek is woensdag een 58-jarige man uit Amsterdam gewond geraakt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 16.15 uur plaats. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder van de personenauto de controle over zijn voertuig, raakte van de weg, sloeg over de kop en kwam in de middenberm tot stilstand.

Een fietser die over een parallelweg reed belde de hulpdiensten. Deze zijn uitgerukt met diverse brandweervoertuigen en een ambulance. De bestuurder is onderzocht en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer is niet meer ingezet.

Van de bestuurder is een blaastest afgenomen waaruit is gebleken dat de man niet had gedronken. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf en is vermoedelijk total loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren