Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Burenruzie loopt uit de hand

Toegevoegd: 12-05-2016, 11.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een langslepend burenconflict in de Singelstraat in Middelburg is woensdagmiddag op een dusdanige manier uit de hand gelopen dat een man werd aangehouden door de politie.


Beide buren leven al een aantal jaren in onmin met elkaar en toen de buurvrouw van de aangehouden verdachte woensdag thuiskwam ontstond er een handgemeen. De verklaringen over het ontstaan van de vechtpartij lopen uiteen, dus de politie kan niet zeggen wie of wat de oorzaak was.

Feit is dat de buurvrouw diverse verwondingen aan haar gezicht heeft opgelopen. Zij verklaart dat de buurman haar met een paraplu heeft geslagen. Voor de vrouw is een ambulance ter plaatse gekomen, ze hoefde zich niet onder doktersbehandeling te stellen.

Door agenten is ter plekke een onderzoek ingesteld. De paraplu is in beslag genomen en de buurman is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij gisteravond gehoord. Nadat hij een verklaring had afgelegd over het gebeuren is hij weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J Vaes (22-5-2016 om 15:38)
Ja maar, zo'n burenruzie is toch niet zo vreemd, als niemand zijn verantwoording meer neemt. Huurvoorwaarde, staat interessant, maar als ze niet gehandhaafd hoeven te worden, blijft het voortduren dan wordt er een extern bureau ingeschakeld. "het mag wat kosten", er wordt toch voldoende in de zorg bezuinigd! Terwijl er 2 punten over het voorval beschreven staan. Omdat ik niet over me heen laat lopen, ben ik de kwaaie pier. Terwijl het een kwestie is van handhaven van regels uit de huurvoorwaarde en een beetje respect naar mekaar.
teun (12-5-2016 om 12:00)
altijd gedacht dat de singelstraat zo een nette straat was jammer
Annemieke Houmes (12-5-2016 om 11:48)
Erg geschrokken! Het zoveelste incident in de straat... Is dit de manier om met elkaar samen te leven?
Cookie-instellingen beheren