Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 12-05-2016, 11.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

KORTGENE - De politie heeft donderdagochtend vroeg een 33-jarige man uit Kamperland aangehouden voor een mishandeling in een café in Kortgene. De mishandeling vond op zondag 24 april rond 03.00 uur plaats.


Toen de uitbater zijn café wilde sluiten gooide de man een glas in de richting van de uitbater. Dit glas kwam echter terecht in het gezicht van een klant, spatte uit elkaar en dit veroorzaakte verwondingen in het gezicht van de man.

Zowel de uitbater van de gelegenheid als deze klant hebben aangifte gedaan van mishandeling tegen de man uit Kamperland. De politie is meteen gestart met een onderzoek en is de afgelopen tijd zijn verschillende getuigen gehoord over het voorval.

Uit het onderzoek kwam naar voren dat de verdachte de 33-jarige man uit Kamperland zou zijn. Hij is vanmorgen vroeg met toestemming van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden door de politie. De man is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren