Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Zeiljacht in problemen bij Ellewoutsdijk

Toegevoegd: 12-05-2016, 21.28 uur
Het zeiljacht is door de KNRM afgemeerd in de Oude Veerhaven in Terneuzen.
Het zeiljacht is door de KNRM afgemeerd in de Oude Veerhaven in Terneuzen.
© Foto: KNRM Hansweert
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - De KNRM is donderdagmiddag rond 17.30 uur een zeiljacht in de problemen te hulp geschoten.


Doordat de wind sterk was afgenomen waren de drie zeilers genoodzaakt om op de motor verder te varen. Door een lege accu bleek dit niet mogelijk waarna een beroep werd gedaan op de vrijwilligers van KNRM reddingstation Hansweert.

Het zeiljacht bevond zich nabij Ellewoutsdijk en is door de KNRM afgemeerd in de Oude Veerhaven in Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
beertje (13-5-2016 om 16:01)
Het is toch van de gekke ik lees de laatste tijd niks anders dan dat de KNRM het werk doet van een sleepbedrijf. Onkundige boot eigenaren komen in de problemen en de KNRM mag het opknappen. Wat als in die tijd hun hulp echt ergens nodig is voor een mens in echte nood waar komt de boot dan vandaan.
Hans (13-5-2016 om 04:09)
Echt een voorbeeld van goed zeemansschap,vertrekken zonder je spullen van te voren te controleren. Dit is weer gratis thuis gebracht, hadden ook contact kunnen zoeken met Multraship, die hadden dat ook met plezier gedaan hoor. Maar ja dat kost een paar centen.
Hermen Mulder (12-5-2016 om 21:54)
Als mede watersporter sedert meer dan 40 jaar , kwalificeer ik dit als een teken van onvermogen des schippers. Ergo, gemaakte kosten ook op deze verhalen op de persoon. Hiernaast toch weer dank aan de KNRM voor de helpende hand.