Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mist vingers door vuurwerkbom

Toegevoegd: 14-05-2016, 12.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - Bij het afsteken van vuurwerk in Renesse is een man in de nacht van vrijdag op zaterdag een paar vingers kwijtgeraakt. Dat meldt de Politie Oosterschelderegio op haar Facebookpagina.


Het ging mis bij het aansteken van een vuurwerkbom. Volgens de politie wordt dit soort vuurwerk regelmatig afgestoken door de jeugd in de regio.

Op een camping in de buurt van Renesse hield de politie een man aan die elf pillen in zijn bezit had. Omdat de politie vermoedde dat xtc-pillen waren, werd de man meegenomen naar Torentijd voor nader onderzoek.

Verder hield politie een klein aantal personen aan bij het handhaven van de openbare orde in Renesse. Tijdens Pinksteren is het traditioneel drukker in Renesse omdat veel jonge Duitsers het pinksterweekend bij ons doorbrengen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (16-5-2016 om 12:01)
Beste Rietje en Rietjes, Het leven kent nu eenmaal begrenzingen. Als dit niet zo was zou iedereen met vuurwerk gaan of blijven 'spelen'. Dan zou niemand ook maar één streep verder ontwikkelen en waren we met zijn allen achterlijk aan het 'spelen'. We zoeken allemaal grenzen op en komen ze dan ook tegen, niks mis mee, noem het maar groeipijnen. Met gebruik van zijn wijsheid kan deze jongen nog wonderen verrichten met de vingers die hij nog wel heeft, al was het maar dat anderen deze grens respecteren.
Cerebrus (15-5-2016 om 17:15)
@ArCo jij snapt het niet helemaal he? Het gaat hier duidelijk om illegaal vuurwerk. Dat IS al verboden.
ArCo (15-5-2016 om 10:41)
Vuurwerk de groots mogelijke Onzin dat er bestaat, afschaffen die hele zooi ! Zou zoveel mensen en dierenleed besparen en schade wat er door wordt veroorzaakt. Gewoon ergens op een bepaald punt laten afsteken door de Gemeente.
Rietjes (15-5-2016 om 10:21)
@Rietje mooi gezegd! Wat een achterlijke opmerkingen hier onder!
P (14-5-2016 om 23:05)
Altijd jammer dat de prijs voor bewustwording bij jongeren soms zo duur betaalt wordt.
Rietje (14-5-2016 om 22:22)
Reageren mensen ook zo als het hun eigen kind betreft, het is dom maar wie maakt als jongere niet eens een verkeerde keus. Sterkte