Weerbericht:
In het westen en noorden enkele buien, landinwaarts meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Jongen mist vingers door vuurwerkbom

Toegevoegd: 14-05-2016, 12.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - Bij het afsteken van vuurwerk in Renesse is een man in de nacht van vrijdag op zaterdag een paar vingers kwijtgeraakt. Dat meldt de Politie Oosterschelderegio op haar Facebookpagina.


Het ging mis bij het aansteken van een vuurwerkbom. Volgens de politie wordt dit soort vuurwerk regelmatig afgestoken door de jeugd in de regio.

Op een camping in de buurt van Renesse hield de politie een man aan die elf pillen in zijn bezit had. Omdat de politie vermoedde dat xtc-pillen waren, werd de man meegenomen naar Torentijd voor nader onderzoek.

Verder hield politie een klein aantal personen aan bij het handhaven van de openbare orde in Renesse. Tijdens Pinksteren is het traditioneel drukker in Renesse omdat veel jonge Duitsers het pinksterweekend bij ons doorbrengen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (14-5-2016 om 19:09)
t Is ook de tijd niet voor vuurwerk... Vuurwerkbommen zijn sowieso not done.. Stom dus.
Dennis (14-5-2016 om 18:15)
Eigen schuld dikke bult! Wel jammer dat vuurwerk hierdoor in een negatief daglicht gezet word, aangezien dit helemaal niets met vuurwerk te maken heeft....
Ja-Ja (14-5-2016 om 17:43)
Laat foto van verminkte hand zien. Dat is een waarschuwing voor later vuurwerk stunters. Of word het niet geplaatst ,zoals zo vaaK?
willem (14-5-2016 om 17:08)
Wie niet horen wil,moet het maar voelen jammer dan
biggetje (14-5-2016 om 14:27)
Zo dat is een betere straf dan bureau halt. Dik verdiend, voor het zelfde geld treft het een onschuldig iemand.
Kees (14-5-2016 om 14:05)
Als je gaat experimenteren met explosieven weet je dat dit kan gebeuren he. Gewoon stom. Ik kan daar geen medelijden mee hebben. En al helemaal zeker als je eerst aan de XTC gaat zitten.