Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Catamaran vast op strekdam

Toegevoegd: 14-05-2016, 23.45 uur
De KNRM in actie.
De KNRM in actie.
© Foto: KNRM Veere
Door: Manfred Berrevoets

VEERE - Op de eerste dag van het lange pinksterweekend is de reddingboot Oranje van de KNRM opgeroepen voor een melding van een vaartuig aan de grond.


Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een catamaran die aan lager wal vast zat op een strekdam. De drie opvarenden wisten niet hoe ze daar weg moesten komen en ze waren inmiddels ook al flink afgekoeld door de harde wind en het water.

Gelukkig voor hen was de vrijwillige bemanning van de KNRM snel ter plaatse om te helpen. De catamaran werd van de strekdam getrokken en langszij genomen om zo terug te varen naar de thuishaven. Ondertussen zorgde een van de Veerse redders ervoor dat de zeilers niet verder afkoelden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren