Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 71 km

Roemeen verdacht van inbraak Goes

Toegevoegd: 15-05-2016, 10.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Agenten van de politie hebben op de Kloetingseweg in Goes een 25-jarige Roemeen opgepakt. De man wordt er van verdacht in te hebben gebroken bij een woning in die straat.


De politie kreeg zaterdag rond 23.00 uur de melding dat er een inbraak gaande zou zijn. Surveillerende agenten waren in de buurt en daardoor zeer snel ter plaatse. Ze kwamen op straat een man tegen die in de richting van de ’s-Gravenpolderseweg liep. Ze besloten hem te controleren omdat de man leek te schrikken van de aanwezigheid van de dienders.

Gezien de omstandigheden is de verdachte aangehouden. Hij gaf de agenten zonder dat ze iets vroegen een schroevendraaier en waterpomptang. Na onderzoek bleek dat er bij een van de woningen in de straat geprobeerd was in te breken. Agenten zagen braakschade en verschillende andere sporen die wezen op een poging om in te breken. De verdachte is voor onderzoek ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750