Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Brandweer redt kalfje uit sloot

Toegevoegd: 16-05-2016, 14.42 uur
De brandweer heeft het kalfje uit de sloot gehaald.
De brandweer heeft het kalfje uit de sloot gehaald.
© Foto: Twitter / @wa_Schouwen01
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - De brandweer is maandagochtend ingezet om een kalfje te redden dat vast was komen te zitten in een sloot.


Het dier bevond zich in de buurt van de Schouwsedijk bij Brouwershaven. De brandweer werd rond 10.45 uur opgeroepen nadat even daarvoor de politie al ter plekke was gekomen.

De boer werd gewaarschuwd maar de inzet van de brandweer van Kerkwerve bleek nodig om de koe te redden. Binnen een half uur was het kalfje gered.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-5-2016 om 06:43)
Gelukkig dat het kalfje gered is uit de sloot, ze kunnen van vreugde zo te keer gaan in de wei dat ze in de sloot terecht komen
Simon (16-5-2016 om 22:17)
Zo te zien heeft het kalf al enkele dagen vast gezeten in de bagger.
Jeroen (16-5-2016 om 15:30)
Goed gedaan mannen! Zowel een mens als een dier in nood moet geholpen worden. Als iedereen wat meer respect voor dieren zou hebben zou de wereld er een stuk beter en mooier op worden. Dat het kalfje nog maar een lang en mooi leven mag hebben.
Cookie-instellingen beheren